Гудима пропонує силовим структурам оголосити мораторій на силові дії щодо НПК „Галичина“

|

Оголосити мораторій на силові дії щодо НПК „Галичина“ пропонує керівництву ДПА, Генпрокуратури та МВС народний депутат України Олекса Гудима, повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

За даними прес-служби, Олекса Гудима повідомив, що створення слідчої комісії по НПК „Галичина“ відтерміновано, оскільки групі народних депутатів вдалося розблокувати під’їздні шляхи до дрогобицького нафтопереробного комбінату і його робота відновлена.

„З моменту виникнення найбільшої кризи нафтопродуктів, коли ціни піднялися на 50 відсотків і продовжують зростати, замість забезпечення стабільної роботи існуючих нафтопререробних заводів, влада вдається до дестабілізаційних кроків. Зокрема президент Кучма своїм наказом намагався перерозподілити державні пакети акцій Дрогобицького і Кременчуцького НПЗ на користь фінансової групи „Приват”, що спричинило розвал парламентської більшості. Коли не вдалося реалізувати таку схему, з допомогою податкової і міліції вдалися до блокування роботи НПК „Галичина” з метою доведення його до банкрутства”, – заявив Олекса Гудима. Народний депутат підкреслив, що у випадку, якби влада продовжувала незаконні дії, то комісію обов’язково створять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *