ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська та Херсонська обласні ради планують підписати угоду

|

22 вересня відбулась зустріч делегації Львівської обласної ради з керівництвом Херсонської облради. На чолі з головою Володимиром Ходаковським, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Головне питання, що його обговорювали під час зустрічі, став обмін досвідом щодо роботи депутатських комісій та апарату облрад.

Особливу увагу звернули на роботу бюджетної комісії (питання, пов’язані з формуванням бюджету на 2005 і фінансуванням органів місцевого самоврядування і сільських рад), комісії з питань приватизації та майна і екологічної комісії, повідомляє прес-служба. Також сторони обговорили майбутнє і роль органів місцевого самоврядування. За результатами зустрічі, як сказав Михайло Сендак, готують протоколи намірів для підписання Угоди про співпрацю між Херсонською і Львівською облрадами.

Під час зустрічі Голова Херсонської обласної ради повідомив, що на останній сесії депутати скасували попереднє рішення про делегування облдержадмівністрації повноважень з управління комунальним майном. Таким чином, зазначив М. Сендак, пріоритет у прийнятті рішень повинні мати органи місцевого самоврядування. Наступні зустрічі відбудуться в Криму і Миколаєві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *