ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура провела провірки в агропромисловому комплексі

|

Органами прокуратури області проведено перевірки додержання законодавства щодо приватизації майна в агропромисловому комплексі, а саме, несільськогосподарських підприємств харчової, борошномельної, комбікормової промисловості та інших, а також хлібозаводів, які перебували у державній та комунальній власності.

В ході проведених перевірок прокуратура встановила, що з початку процесу приватизації майна в агропромисловому комплексі області приватизовано 122 зазначених несільськогосподарських підприємств, вісімнадцять з яких підприємства, що займаються виробництвом хлібопродуктів, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За результатами перевірок органами прокуратури області порушено 15 кримінальних справ. З дев’яти справ даної категорії скерованих в суди у чотирьох кримінальних справах судом уже постановлено обвинувальні вироки. За документами прокурорського реагування відшкодовано 60 тисяч гривень, накладено арешт на майно обвинувачених в сумі близько 120 тисяч гривень та пред’явлено два позови на суму понад 80 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *