ОСТАННІ НОВИНИ

Представник Посольства Фінляндії зустрівся із секретарем міської ради

|

Тимчасовий Повірений Посольства Фінляндії в Україні Пірка Тапіолі зустрівся сьогодні із секретарем міської ради Зеновієм Сіриком, щоб ознайомитися із ситуацією у нашому місті напередодні виборів.

За словами Зеновія Сірика важливу роль на цих президентських виборах належить міжднародним спостерігачам. На що Пірка Тапіолі відповів, що в ізоляції Україна не буде. “Для нас дуже важливо – не хто переможе, а як переможе”, – наголосив він. Окрім цього, секретар ради звернув увагу представника посольства на проведення спостереження за межами України, оскільки чимало українців перебувають там нелегально, а тому бояться прийти на голосування. “Однією з ознак нашої демократії є те, що у день виборів міліція ні в кого не перевіряє документів”, – запевнив Пірка Тапіолі. Він також пообіцяв подбати, щоб українцям створили належні умови голосування у його країні.

Окрім цього, перед тим, як зустрітися із представником Посольства Фінляндії в Україні, Зеновій Сірик провів робочу зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Великої Британії в Україні Робертом Брінклі. Під час цієї зустрічі вони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *