ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник зустрівся з Томасом Дайном

|

Керівник штабу Віктора Ющенка у Львівській області Петро Олійник під час зустрічі із президентом Радіо „Вільна Європа” Томасом Дайном та директором української редакції Радіо „Свобода” сказав, що для США і для Європи нечесні вибори в Україні несуть велику небезпеку: „адже Україна виготовляє найкращу зброю, яка все частіше потраплятиме до рук терористів, а від так ні США, ні ЄС у безпеці бути не зможуть”, повіфдомляє прес-служба штабу Вітора Ющенка у Львівській області.

Наголошуючи на необхідності проведення в Україні вільних і чесних виборів, він відзначив, що діючий режим в Україні уже задіяв всі механізми, аби унеможливити чесні вибори в країні. Коментуючи запитання Томаса Дайна щодо 4 тисяч спостерігачів, які повинні приїхати в Західну Україну з Донецька, керівник Львівського обласного штабу Ющенка відповів, що у Львові будуть раді вітати спостерігачів із малої батьківщини голови уряду. Водночас, Петро Олійник не відкидає можливості будь-яких провокацій з боку „донецьких спостерігачів”.

Томас Дайн побажав Ющенку, з яким він знайомий починаючи із 1994 року, доброго здоров’я та зауважив, що його неприємно вразила звістка про його отруєння. Зі свого боку Петро Олійник, від імені усіх львів’ян, подякував за те, що робить Радіо Свобода для України.

На сьогодні запланована також зустріч Томаса Дайна із студентами Львівського Національного Університету імені Івана Франка. Така ж зустріч президента Радіо „Вільна Європа” з студентською молоддю відбудеться в рамках його візиту до Харкова у п’ятницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *