ОСТАННІ НОВИНИ

Центр Разумкова презентував свої дослідження у Львові

|

Сьогодні, 22 вересня, у Львові на конференції “Регіональні виміри суспільних змін та активізація структур громадянського суспільства напередодні президентських виборів 2004 року” відбулася презентація досліджень, проведених соціологічною службою Українського центру економічних і політичних досліджень імені О. Разумкова протягом 9-14 вересня.

На запитання “Якщо б вибори відбувалися наступної неділі, за кого б ви проголосували?” 29,6% респондентів відповіли, що за В. Ющенка, 25, 2% – за В.Януковича, 7,5% – за О. Мороза, 2,0% – за Н. Вітренко, 1 % – за А. Кінаха. Більше половини кандидатів у президенти зовсім не набрали голосів.

Майже 34% респондентів висловили думку, що результати президентських виборів будуть частково фальсифіковані, але це істотно не вплине на результати виборів. Натомість 30,4% респондентів вважають, що фальсифікація істотно вплине на результати виборів. Під час досліджень опитано 2012 респондентів віком від 18 років, повідомляє західна інформаційна корпорація. Похибка вибірки 2,3%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *