ОСТАННІ НОВИНИ

Відомий веломандрівник прибув до Львівської області

|

Відомий італійський веломандрівник Януш Рівер прибув на Львівщину зі сторони села Заложці Тернопільської області, сьогодні ночуватиме у селі Суховоля, а зранку він поїде у Бродівську райдержадміністрацію. Інформація про це міститься у листі, який італійський мандрівник надіслав голові ЛОДА Олександрі Сендезі.

Ознайомившись з листом, Олександр Сендега доручив своєму заступнику Богдану Матоличу, начальнику управління фізичної культури облдержадміністрації Юрію Майбороді та районним керівникам у всьому сприяти проходженню веломандрівника Львівською областю. До речі, Юрій Майборода знаходиться на постійному телефонному зв’язку з Янусом Рівером.

Януш Рівер перебуватиме в Україні 130 днів, проїхав 1700 кілометрів. Ночує у спальному мішку без палатки, його денний бюджет складає 2 долари, подорожує тільки селами і містами, де проживає до трьох тисяч жителів. Веломандрівник уже побував у Київській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Кримській, Херсонській, Миколаївській, Вінницькій та Тернопільській областях.

Януш Рівера є 68-літнім мешканцем Риму, навколо світу подорожує велосипедом з січня 2000 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *