ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник побував у Дрогобицькому районі

|

Учора в рамках туру „Так! Ющенко“, керівник Львівського обласного штабу Віктора Ющенка Петро Олійник відвідав Дрогобиччину. Як повідомляє прес-служба штабу Віктора Ющенка у Львівській області, Петро Олійник зустрівся з громадою м. Дрогобича, привітав мешканців із днем міста. Також він зустрівся з громадами міст Трускавця та Стебника і сіл Винники та Мокряни.

Зокрема у Дрогобичі делегація від блоку Ющенка привітала численну молодь із днем міста. Силами блоку „Наша Україна“ у місті було організовано молодіжний форум, на який із Києва спеціально прибув народний депутат України, голова Молодіжної партії України Юрій Павленко.

Зустрічаючись з виборцями, народні депутати України Петро Олійник та Юрій Павленко охарактеризували поточну політичну ситуацію в Україні. Вони акцентували увагу на тому, що Ющенко відновив виборчі тури і перебуває у задовільній фізичній формі.

Представники блоку, спілкуючись з громадами сіл, переконалися, що місцева влада допустилася за останні роки багато упущень. Відсутні будинки просвіти, пущена на самоплив робота з молоддю, працездатні чоловіки й жінки не можуть достатньою мірою забезпечити сім`ї, сільський господар перебуває в жалюгідному становищі, але про це все, здається, й не відає чиновник від влади.

Народні депутати запевнили, що з обранням Ющенка на пост Президента України цьому неподобству буде покладено рішучий край, і закликали присутніх на своєму рівні проконтролювати виборчий процес, повідомляє прес-служба штабу Віктора Ющенка у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *