ОСТАННІ НОВИНИ

На Інвестиційний ярмарок міська рада планує виставити тринадцять ділянок

|

На Інвестиційний ярмарок, який розпочнеться у нашому місті восьмого жовтня, Львівська міська рада планує виставити близько 13 земельних ділянок. Про це сьогодні розповів заступник мера з питань містобудування та землеустрою Василь Лозинський.

За словами Василя Лозинського, ці ділянки будуть різного функціонального призначення, площі ще коригуються, а їх грошова оцінка вже визначена. Наразі на ділянки готується технічна документація. Від продажу землі на аукціоні в рамках Міжнародного інвенстиційного форуму місто планує отримати до 10 мільйонів гривень. “На ці гроші ми хочемо відремонтувати дахи у школах, довершити будівництво вулиці Дорошенка, закінчити ремонт будинків”, – наголосив заступник мера. Попереднє рішення міської ради про продаж ділянок на цьому аукціоні вже є.

Нагадаємо, цього року місто продало 14 земельних ділянок загальною площею 2,2 гектари, від їх продажу до міського бюджету надійшло 15 мільйонів 875 тисяч гривень. У минулому році від продажу землі до міста надійшло 8 мільйонів 434 тисячі гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *