ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Козак судитиметься з телеканалами “1+1” та СТБ

|

Кандидат в президенти України, голова ОУН в Україні Роман Козак подаватиме до Печерського суду міста Києва на телеканали “1+1” та СТБ стосовно відмови розміщувати рекламні ролики кандидата в президенти України Романа Козака.

“ЦВК вмиває руки від вагомих, проблемних питань. А вона мала б захищати кандидатів у президенти, а не робити навпаки. Гадаю, що на ЦВК мають вплив холдинги, які опікуються телеканалом “1+1” та американські фінансисти СТБ. Ці канали неправомірно не демонструють мої ролики. А це – нові ролики, у яких наголошується на тому, що в Україні буде українська мова, що лише у спілці з Європою, захистивши свої кордони, ми захистимо державність та добробут наших людей”, — наголосив Роман Козак.

У понеділок, 20 вересня, ЦВК відмовилася визнати неправомірними бездіяльність телекомпаній „Студія „1+1“ і СТБ через їхню відмову розміщувати політичну агітацію кандидата в президенти від партії „Організація українських націоналістів в Україні“ Романа Козака, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *