ОСТАННІ НОВИНИ

Справу „Орлан-транс-Краковець“ знову повернули до Яворівського суду

|

Справу „Орлан-транс-Краковець“ знову повернули до Яворівського суду, повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник слідчого відділу управління податкової міліції ДПА у Львівській області Василь Кундик. За його словами, ця справа була передана до місевого суду Яворівського району, однак суддя виніс рішення про поврення її на додаткове розслідування. Податкова оскаржила це рішення в Апеляційному суді і домоглася, щоби справу було передано в той же суд на розгляд по суті. “Очевидно, що справу розглядатиме новий суддя” – сказав В.Кундик.

За його словами, із загального числа порушених кримінальних справ, 38 уже повністю розгялунті судами і по них винесені вироки.

Кримінальну справу було порушено у 2002 році після. Податкова стверджувала, що “Орлан-Транс“ увіз в Україну вантажні автомобілі, оформивши їх як внесок у статутний фонд, хоч насправді ця операція є фінансовим лізингом зі шведськими фірмами “Volvo truck Corporation“ і “Skania“. У ДПА у Львівській області стверджують, що така операція завдала країні збитків на суму 5,5 млн. гривень, за що проти керівництва ВАТ “Орлан-Транс-Краковець“ було порушено карну справу за ухилення від сплати податків у великих розмірах..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *