ЛОО партії “Батьківщина” пікетуватиме генконсульство Російської Федерації

|

“Львівська обласна організація партії ВО “Батьківщина” прийняла рішення пікетувати генеральне консульство Російської Федерації у м. Львові”, – йдеться у заяві, яку сьогодні розповсюдило серед ЗМІ обласне представництво “Батьківщини”.

“Погрози російських прокурорів Юлії Тимошенко є прямим втручанням у виборчий процес президента України”, – заявляє ЛОО партії “Батьківщина” та закликає своїх однодумців протистояти беззаконню.

“Політтехнологи, найняті чинною і злочинною владою, яка у панічному страху робить все, аби втриматися біля керма країною, склепали спецпроект, який має на меті впасти на коліна перед північним сусідом і волати за допомогою. І ось в російських засобах масової інформації з’явилися матеріали, які вихваляють не лише сімейку ”двічі не судимого”, а й родинні клани Кучми-Медведчука –Януковича”, – зазначено у заяві, – “Ще один їхній крок – це спроба вкотре скомпрометувати і ослабити коаліцію “Сила народу” та її лідерів Віктора Ющенка і Юлію Тимошенко. Для цього головна російська військова прокуратура отримала завдання якщо не викликати на допит нашого лідера, то налякати “висмоктаними з пальця” фактами протиправних дій. Те, що ці факти надумані, свідчить не лише вердикти Американського суду, а й рішення Верховного суду самої Росії. Однак, “рятувальники” не звертають на це уваги, бо мова йде про те, щоб завадити успішній передвиборчій агітаційній роботі народної улюблениці, безкомпромісній Юлії Тимошенко під час нинішніх поїздок країною”, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *