ОСТАННІ НОВИНИ

Проти директора-хабарника порушили кримінальну справу

|

Кримінальну справу проти директора одного із навчальних закладів Кам’янко-Бузького району, який вимагав та отримав хабаря за видачу диплома, було порушено під час оперативно-профілактичного відпрацювання, яке здійснювали правоохороні органи Львівщини. За повідомленням ЦГЗ УМВС України у Львівській області, документ про закінчення закладу директор оцінив у 400 гривень.

Окрім цього, під час відпрацювання працівники відділення державної служби по боротьбі з економічною злочинністю (ВДСБЕЗ) Бродівського райвідділу міліції зібрали матеріали про злочинну діяльність керівника однієї з приватних агрофірм. Зловживаючи службовим становищем, він вчинив незаконний розподіл між членами правління фірми безоплатно переданих акцій одного із ВАТ, спричинивши збитки пайовикам на суму понад 10,5 тисяч гривень.

За матеріалами ВДСБЕЗ Личаківського райвідділу міліції Львова, було порушено кримінальну справу проти керівника одного з підприємств, який зловживаючи службовим становищем, розтратив та привласнив майно фірми на суму близько 5 мільйонів 166 тисяч гривень.

А керівник однієї з львівських фірм умисно не виплачував своїм підлеглим зарплату, при наявності необхідних для цього коштів, та заборгував їм близько 150 тисяч гривень. Проти зловмисника порушено кримінальну справу. Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *