ОСТАННІ НОВИНИ

“Універсум” презентував книжкову серію “Сірий кіт”

|

Журнал “Універсум” започаткував серію детективів, пригод, подорожей та фантастики під назвою “Сірий кіт”. Сьогодні у Палаці Потоцьких було презентовано перші книги цієї серії: повісті Миколи Дмитрієва “Валіза майора Вєпша”, детективні повісті Романа Коритка “Приватне розслідування”, роман Наталії Тисовської “Під знаком шаманського бубна”, повість-бойовик “Сафарі для двох” і оповідання Андрія Куліша та книжку Володимира Войтенка “Цирк маленьких людей”.

“Жодної матеріальної винагороди від того ми не маємо, але не можна складати руки і дивитися чим нас годують уже стільки років. “Сірий кіт” є противагою тій макулатурі, яку можна побачити на наших ятках,” – розповів на сьогоднішній презентації редактор журналу “Універсум” та художньо-технічний редактор “Сірого кота” Олег Романчук. За його ж словами, презентація свіжовиданих книжок – то лише перший крок, тепер журналу треба думати, як їх просунути до читача.

“Звичайно, ми хочемо, щоб цей проект був успішним, бо хоч книжки зроблені на газетному папері, детективи та фантастика є доброю літературою для сучасного читача,” – наголосив Олег Романчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *