ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура дбає про інвалідів

|

Прокуратура Львівської області провела цими днями перевірки в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях, аби дізнатися чи вони дотримуються законодавства про соціальний захист та реабілітацію інвалідів, – повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області

Всього під час перевірок органи прокуратури Львівської області порушили чотири кримінальні справи. Для прикладу, посадовці ТзОВ “Компанія “Арнольд” використали не за призначенням 270 тисяч гривень бюджетних коштів. Внесено шість подань та 42 приписи, винесено 5 постанов про порушення дисциплінарних проваджень. До дисциплінарної відповідальності притягнуто шість службових осіб.

Також заявлено 12 позовних заяв в інтересах інвалідів про стягнення заборгованості по заробітній платі та в інтересах держави в особі Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів про стягнення заборгованості по сплаті штрафних санкцій за нестворені робочі місця для інвалідів. На даний час Господарським судом вже задоволено 3 позовні заяви прокурорів на загальну суму майже 30 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *