ОСТАННІ НОВИНИ

Золочівські тепловики найліпше розраховуються за газ

|

ДКП “Золочівтеплокомуненрго” на 122% розрахувалося за поставлений газ перед ДП “Газ-Тепло” НАК “Нафтогаз України”, повідомляє прес-служба компанії. Разом із золочівськими тепловикми, до переліку найсумлінніших платників увійшли підприємства з Луганської та Харківської областей.

ДП “Газ-Тепло” здійснювало безперебійне постачання населенню теплової енергії не зважаючи на те, що у своїй більшості тарифи на теплопостачання не відшкодовують витрати на виробництво теплової енергії. Підприємства ТКЕ, які повністю розрахувалися за спожитий природний газ, отримали необхідні ліміти для споживання природного газу, що дозволило відновити відсутнє протягом багатьох років гаряче водопостачання у низці міст і сіл України в літній період. ДП “Газ-Тепло” разом із сумлінними платниками реалізувало програми модернізації та реконструкції підприємств теплоенергетики.

Дочірнє підприємство “Газ-Тепло” створено 6 серпня 2003 року (постанова Кабінету Міністрів України №487) для проведення експерименту з передачі в управління газопостачальній організації теплових генерацій регіонів, в яких протягом останніх років спостерігався найнижчий рівень розрахунків за спожитий газ. Протягом 2004 року управління здійснювалося на 52 підприємствах ТКЕ Донецької, Житомирської, Закарпатської, Київської, Луганської, Львівської, Харківської, Херсонської областей та АР Крим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *