ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську область запросили до конкурсу на кращу будівельну інвестицію єврорегіону “Буг”

|

Вперше до участі у престижному польському регіональному будівельному конкурсі „Кришталева цеглина“ запрошено проектантів, будівельників та інвесторів з України. Як повідомив “Львівський портал” завідувач організаційного відділу Львівської обласної ради Андрій Болкун, про це йдеться у листі організаторів акції, що надійшов на адресу Львівської обласної ради з м.Любліна. За слвоами А.Болкуна, голова облради Михайло Сендак прийняв пропозицію поляків щодо почесного патронату голови Львівської обласної ради у конкурсі.

Цьогорічний конкурс проводять вже вчетверте. Але вперше до нього запрошують представників Львівської і Волинської областей України та Брестської області Білорусі. Патронат над конкурсом здійснюють директор Департаменту житла і розвитку міст Міністерства інфраструктури Республіки Польща, Маршалок та Воєвода Люблінського воєводства Республіки Польща, президенти міст Любліна, Замостя, Холма, Білої Підляски, голова Асоціації органів місцевого самоврядування Єврорегіону „Буг“.

Головне завдання конкурсу – залучення найкращих ідей, проектів, будівельних фірм, архітекторів, органів влади до створення якісно нового підходу до розв’язання житлових та будівельних проблем частини Європи, яка лежить в басейні р.Західний Буг. Важливим також є питання обміну досвідом, новітніми технологіями, можливими замовленнями між польськими, українськими та білоруськими партнерами.

Як зазначив завідувач організаційного відділу Львівської обласної ради Андрій Болкун, відповідно до умов конкурсу „Дім – 2004“ – „КРИШТАЛЕВА ЦЕГЛИНА“ до його участі допускають широкий спектр вже збудованих, відреставрованих чи реконструйованих об’єктів. Це можуть бути житлові будинки, промислові об’єкти, відреставровані палаци і замки, церкви, інженерні споруди, громадські споруди. „Конкурс досить престижний у Польщі. Подавати об’єкти на конкурс можна до початку жовтня. В листопаді у Любліні відбудеться урочиста імпреза, на якій переможці отримають „Кришталеві цеглини“ та інші відзнаки. Буде видано Каталог усіх будівельних об’єктів, які надійшли до участі в Конкурсі“, -зазначив А.Болкун.

Польські організатори розраховують на активну участь у Конкурсі будівельників та проектантів з України.

Докладну інформацію про умови конкурсу можна знайти на інтернет-сайті Львівської обласної ради або отримати за телефоном 297-83-56.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *