ОСТАННІ НОВИНИ

На інвестиційному ярмарку буде представлено понад 120 проектів

|

На інвестиційному ярмарку, що відбуватиметься в рамках четвертого Економічного форуму з питань транскордонної співпраці 7-9 жовтня, буде представлено понад 120 проектів, повідомив сьогодні під час прес-конференції голова Львівської обласної адміністрації Олександр Сендега.

За його словами, усі проекти будуть розміщені у 13 тематичних салонах, аби потенційні інвестори могли легко віднайти ту галузь, що їх цікавить. Очікується, що у роботі Форуму візьмуть участь представники 15 країн. “Зацікавлення форумом дуже велике і найбільше гостей ми чекаємо з Польщі та Німеччини” – сказав Олександр Сендега.

Голова обласної адміністрації зазначив, що проекти можна розбити на умовні три групи – ті, що вже реалізуються і були свого часу виставлені на ярмарку, ті, що готуються до втілення і ті, які все ще чекають на потенційного інвестора. На думку Олександра Сендеги, Форум та ярмарок уже зарекомендували себе як важливі фактори збільшення інвестиційної привабливості регіону. “Головна наша мета – провести презентацію можливостей регіону для усіх потенційних інвесторів – як українських, так і закордонних” – зазначив Олександр Сендега.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *