ОСТАННІ НОВИНИ

“Товариство українських офіцерів” підтримуватиме Ющенка

|

Нещодавно зареєстрована Львівська обласна громадська організація “Товариство українських офіцерів” на президентських виборах підтримуватиме Віктора Ющенка, – заявив голова Товариства Олександр Лобащук на позачерговій конференції цієї організації, що відбулася учора вересня.

Метою позачергової конференції було представити широкій громадськості ЛОГО “Товариство українських офіцерів”. Як повідомив О. Лобащук, сьогодні офіційними членами товариства є близько 100 осіб. Серед них – представники Сихівського та Залізничного районів Львова, а також Пустомитівського, Дрогобицького, Сокальського та Самбірського районів Львівської області. На конференції до лав “Товариства українських офіцерів” було прийнято ще трьох членів. На його думку, організація має достатній потенціал, аби гідно виконувати своє головне завдання – захищати соціальні та побутові інтереси офіцерів Львівщини.

Водночас О. Лобащук зазначив: через те, що товариство підтримало кандидата в президенти України Віктора Ющенка на презентації не було жодного представника ні виконавчої влади, ні Західного оперативного командування. ЛОГО “Товариство українських офіцерів” створено 21 березня цього року, а офіційно зареєстровано – 21 липня – повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *