ОСТАННІ НОВИНИ

“НЕОЛАЗ” І “ЛАЙНЕР-ЛЮКС” відповідають вимогам Європейської економічної комісії № 66

|

6-7 вересня на “Львівському автомобільному заводі”, під час випробування на міцність конструкції кузова, визнано, що автобуси “НеоЛАЗ” і “Лайнер-Люкс” ЗАТ ”Львівського автомобільного заводу” відповідають вимогам Європейської Економічної Комісії № 66, – повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба ЗАТ ”Львівського автомобільного заводу”.

“Заводові це дає право на отримання європейського сертифіката, що стане “зеленим світлом” на європейський ринок. З цим документом ми зможемо брати участь у європейських тендерах і значно розширити свій ринок збуту, запропонувавши продукцію високої якості, яка відповідає нормам ЄЕК ООН”, – сказав голова правління ЗАТ “Львівський автомобільний завод” Юрій Сорокін.

Випробування відбувалися під наглядом експерта ФДУП “НДЦІАМТ”, завідувача сектором міцності з пасивної безпеки М. Лиюрова.

Зібрано пакет документів, які підтверджують, що всі деталі “Неолаза” мають відповідний сертифікат якості. Одночасно, ведуться роботи із сертифікації “СітіЛАЗа”, проходять заплановані іспити. ЗАТ “Львівський автомобільний завод” – єдине автобусобудівельне підприємство в Україні, що проводить іспити такого рівня і сертифікується в Європі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *