У Львові презентували новий “Крайслер”

|

Сьогодні львівським журналістам презентували новинку від лідера світового автомобілебудування компанії “Даймлер-крайслер”. Німецько-американський гігант випустив на ринок першу свою спільну розробку під назвою “Крайслер –300С”, який сьогодні уже дійшов до Львова. “Перша машина вже кілька годин як прибула до Львова, але ми маємо вже п’ять заявок на придбання цього авта“ – сказав журналістам генеральний директор компанії „Західноукраїнський автомобільний дім“ Євген Щур.

До цього близько десятка автомобілів цієї модифікації було продано через київських ділерів, а в Західній Україні це перший автомобіль. Ціна його коливається від 38 до 60 тисяч євро і він належить до представницького класу. Пан Щур сподівається, що до кінця року його фірма зможе продати не менше десятка таких автомобілів.

Водночас під час прес-конференції було представлено спільну акцію трьох компаній – „Західноукраїнського автомобільного дому“, СК „Універсальна“ та банку „Універсальний“. Компанії вирішили надати трьом першим покупцям знижки – продавець надає знижку в тисячу євро на сам автомобіль, банк надає знижку на 1000 євро клієнтам, які оформляють кредит, а стархова компанія здешевлює страхування також на тисячу євро.

Представник дилера запевняє, що цей автомобіль цілком виправдовує свою ціну. Адже крім стандартних „наворотів“, у ньому передбачені й такі речі, як датчики дощу чи ультразвукові індикатори паркування . Крім того, у цій модифікації була врахована аеродинаміка днища авта, чим донедавна займалися лише спеціалізовані тюнінгові компанії та виробники спортивних авт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *