ОСТАННІ НОВИНИ

Силовики домовилися про тіснішу співпрацю на кордоні

|

Учора представники силових відомств Львівської області зустрілися в Західному регіональному управлінні ДПСУ і обговорили ситуацію у контрольованих прикордонних районах області, повідомили “Львівський портал” у прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.

Під час зустрічі, у якій взяли участь керівники Західного регіонального управління ДПСУ Володимир Карась, начальник УМВСУ у Львівській області Олег Сало, прокурор області Євген Блажівський, заступник голови РДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Богдан Шкарада, начальник Західної регіональної митниці Тарас Козак та заступник голови ДПСУ Олександр Брюховецький.

Причиною зустрічі стало те, що останнім часом в контрольованих прикордонних районах спостерігається зростання активності протиправних дій, зокрема, контрабанди товарів та переправки нелегалів. Зважаючи на це, під час зустрічі було прийнято рішення, спрямовані на спільне дослідження механізмів організованої контрабандної діяльності , спільну розробку та ліквідацію ОЗГ, які займаються контрабандою і запровадження механізмів обов’язкового інформування органів охорони кордону та інших суміжних відомств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *