ОСТАННІ НОВИНИ

До державного резерву Львівщина здала понад дев’ять тисяч тонн зерна

|

Станом на 6 вересня до держрезерву сільгосптоваровиробники Львівщини здали 9 тисяч 52 тонни продовольчого зерна. За інформацією управління інспекційних служб, закладка зерна повинна завершитись до 15 жовтня, проте в області з цим завданням впораються на місяць швидше.

Окрім цього, сільгосптоваровиробники області вже готуються до збирання та передачі на переробку згідно попередньо заключних угод наступної та другої за значимістю товарної продукції – цукрових буряків. Всього на бурякоприймальні пункти цукрових заводів від товаровиробників області повинно надійти більше як 500 тисяч тонн цукрових буряків. Своєчасність проведення цих робіт в значній мірі залежить від готовності матеріально-технічної бази бурякоприймальних пунктів цукрових заводів.

Станом на 6 вересня управління інспекційних служб перевірило 20 бурякопунктів. За результатами перевірок встановлено, що більшість із них ще не готові до приймання цукрових буряків з причин неповірки засобів вимірювальної техніки та незадовільного технічного стану наявного обладнання і механізмів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *