ОСТАННІ НОВИНИ

“Замість освітян Верховну Раду пропікетували таксисти” – Олекса Гудима

|

Освітяни вчора так і не пропікетували Адміністрацію Президента України, Кабмін та Верховну Раду. На думку народного депутата України, голови ЛОО УНП Олекси Гудими, прем’єр Янукович через міністра Кременя та голову профспілок Стояна змусив лідерів освітянських профспілок відмовитися від пікетів, повідомляє прес-служба ЛОО Української народної партії.

„Учора ми готувалися вийти до освітян і разом з ними вимагати винесення на першочерговий розгляд сесії питання про подолання вето Президента на Закон „Про реструктуризацію заборгованості з виплат передбачених ст.57 Закону України”, а побачили – таксистів“– заявив Олекса Гудима. Нагадаємо, про рішучі наміри пікетувати 7 вересня Кабмін та Верховну раду, які були узгоджені на загальноукраїнському рівні, повідомила 25 серпня, під час обласної конференції працівників освіти і науки Львівщини голова Львівської обласної ради профспілки працівників освіти та науки Марія Яцейко.

„Уряд не визнав проблеми освітян та подолання вето пріоритетними. Як відомо, прем’єр Янукович не вніс це питання для першочергового розгляду у Верховній Раді, і на сьогодні ніхто не знає, коли це питання розглядатиметься. За права потрібно боротися разом. Відмовившись від пікетування, освітянські профспілки, виявляється, не поспішають вирішувати проблеми“ – наголосив народний депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *