ОСТАННІ НОВИНИ

Коельо точно приїде до Львова на Форум видавців

|

Знаменитий бразильський письменник Пауло Коельо таки приїде до Львова на Форум видавців, повідомила сьогодні під час прес-конференції президент ГО “Форум видавців” Олександра Коваль. “Він постійно дає підтвердження свого приїзду в Україну – спочатку в Київ, а потім до Львова” – сказала вона.

За даними О.Коваль, письменник приїде до Львова 16 вересня і, можливо, пробуде до суботи включно. У плані перебування майстра слова – прес-конференція для журналістів, участь у відкритті Форуму і підписування книг, яке триватиме до чотирьох годин. До речі, на цьогорічному Форумі презентуватимуть український переклад книги П.Коельо “11 хвилин”.

Однак на перебуванні великого письменника сучасності Форум не закінчиться. Загалом під час чотирьох днів роботи Форуму заплановано провести понад 150 заходів. Із них новинкою буде російський літературний фестиваль у якому, зокрема, візьмуть участь представники російського “інді” – Гендлєвський, Макс Фрай та інші. Водночас, заплновано польський літературний фестиваль, у якому візьмуть участь сучасні польські поети та прозаїки. Загалом на форумі очікується прибуття 1400 учасників і майже шести сотень видавництв.

Форум видавців у Львові є найбільшою виставкою-ярмарком представників видавничої галузі в Україні. Минулого року він зібрав 588 видавництв не лише з України, але й з Росії та Польщі. За приблизними оцінками за чотири дні у Палаці мистецтв, де проходить Форум, побувало 50 тисяч відвідувачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *