ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада працює над проектами плану розвитку міста та бюджету на наступний рік

|

У Львівській міській раді зараз триває активний процес підготовки плану соціально-економічного та культурного розвитку м.Львова на 2005 рік і бюджету м.Львова на 2005 рік, – повідомляє прес-служба міської ради з посиланням на заступника міського голови з питань економіки та соціальної політики Василя Білоуса.

Підписане розпорядження міського голови про підготовку цих двох важливих документів. До 1 вересня управління, районні адміністрації повинні були подати пропозиції до плану соціально-економічного розвитку міста. Управління економіки збирає усю інформацію, опрацьовує, враховує виконання плану цього року. Потім ці пропозиції будуть узгоджені з профільними комісіями міської ради, і тоді цей документ буде винесений на затвердження Львівської міської ради.

Цей план має бути реальним, збалансованим, щоб там були заходи, які би сприяли економічному соціальному і культурному розвитку нашого міста, – зазначає заступник міського голови з питань економіки та соціальної політики Василь Білоус.

У відповідності до чинного законодавства, міська рада повинна прийняти бюджет не пізніше, як у двотижневий термін після прийняття Верховною Радою державного бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *