ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках розпочала голодування колишня працівниця тютюнової фабрики

|

Колишній лаборант Львівської тютюнової фабрики Мирослава Крупа сьогодні, 6 вересня, розпочала голодування під стінами Винниківської міської ради. Вона вимагає від міського голови Винник Сергія Уварова повернути їй квартиру, з якої її виселили, від колишнього цехового лікаря, а нині депутата Винниківської міської ради Любові Олексійчук, – спростувати колись сфальсифікований діагноз, а від державного страхового фонду – компенсації регресних виплат за отриману на виробництві інвалідність.

За словами Мирослави Крупи, її діагноз, а це “хронічний бронхіт, емфізема та пневмосклероз” є наслідком шкідливого виробництва та халатності колишнього керівництва тютюнової фабрики. Жінка стверджує, що більше трьох років пропрацювала в самовільно обладнаному приміщенні, де навіть не було локальної витяжки і найменшої відповідності до санітарно-гігієнічних вимог, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Мирослава Крупа переконана, що колишній цеховий лікар та завідувачка місцевої поліклініки (а нині депутат Винниківської міської ради) Любов Олексійчук сфальсифікувала її діагноз, і написане лікарем захворювання “пневмонія” не є таким, що може бути отримане внаслідок шкідливого виробництва.

Міського голову Винник Мирослава Крупа звинувачує у незаконному виселенні її з квартири, отриманої за місцем роботи. Дії чиновників та лікарів Мирослава Крупа називає “демократичним тероризмом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *