ОСТАННІ НОВИНИ

Прем’єр-міністра і митрополита УПЦ МП рекламували в школах

|

Під час святкувань Дня знань у Львові несподіваним чином з’явився таємничий щоденник на першому аркуші якого розміщена фотографія Януковича, що бесідує із Митрополитом Київським і всієї України, предстоятелем Української Православної Церкви (Московського патріархату) Володимиром Сабоданом. Слід зауважити, що єдина організація, яка взяла на себе відповідальність за надрукування щоденників — це Всеукраїнське об’єднання „Держава“.

За свідченням директорів деяких шкіл Львова активісти ВО „Держава“ приносили щоденники і на безоплатній основі пропонували директорам шкіл

роздати їх учням. Більшість директорів відмовлялися від таких дій, проте деякі погоджувалися на пропозицію. Тож, лише за тією інформацією, яку вдалося зібрати нашим журналістам, щоденники роздавалися у школах № 20, 54, 97. А у інших школах, як наприклад у школі №57, директори прийняли щедрий дар, однак роздавати його дітям не поспішали. До речі, у Франківському районі був навіть зафіксований випадок, коли ці щоденники пропонували купувати батькам, які із своїми дітьми приходили на шкільну лінійку, повідомляє прес-служба Віктора Ющенка у Львівській області.

Зауважимо, що у своєму коментарі керівник „Держави“ у справах регіонів Ігор Сумін заявив, що його організація надрукувала 550 тисяч примірників такого щоденника. А присутність на обкладинці щоденника фото Януковича, він пояснив тим, що ця людина імпонує його організації, при цьому пан Ігор зауважив, що це в жодному випадку не політична агітація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *