ОСТАННІ НОВИНИ

Тулуб зобов’язав керівництво “Західенерго” відремонтувати їдальню у Добротворі

|

Під час візиту до Добротвора міністр палива та енергетики зацікавився доволі ветхою спорудою, що трапилася йому по дорозі. Коли виявлося, що це їдальня, що належить місту, міністр вписав до доручень керівникам “Західенерго” за власні кошти відремонтувати цей об’єкт. “Ми тут першого листопада відсвяткуємо перемогу” – заявив він.

Потому міністр відбув до Сокаля, де провів нараду у “Львіввугіллі”. Зокрема, генеральний директор підприємства Віктор Шайтан зазначив, що економічні показники компанії останнім часом значно поліпшилися. Так, у серпні шахти значно перевищили планові показники, що дозволило звести дефіцит бюджету до 15,9 млн. гривень. Віктор Шайтан висловив сподівання, що до кінця цього року “Львіввугілля” виконає план з видобутку вугілля.

Водночас міністр палива та енергетики зазначив, що опалювальний сезон починається в розпал політичних пристрастей. “Але щоби там у політиці не творилося, ми повинні працювати на результат і забезпечувати людей теплом і світлом” – зазначив Сергій Тулуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *