ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-наставник „Карпат“ Мирон Маркевич питається, чи взагалі потрібен клубу тренер

|

За останній рік з команди пішли вже тренери, а президент команди Петро Димінський, який у минулому році звинуватив всіх і вся у зговорі проти „Карпат“, продовжує розвалювати найтитулованіший клуб Західної України, стверджує екс-наставник львівських „Карпат“ Мирон Маркевич.

“Думаю, що у Львові тренера не треба. Тут є президент і тренер в одній особі. Склад на гру визначає президент, заміни проводить президент, то навіщо взагалі „Карпатам“ тренер? Здається, це вже 7-й чи 8-й тренер іде з клубу за останні три роки. Виникає логічне запитання: невже всі наставники були поганими? Гадаю, ви розумієте напрям моїх думок“, – прокоментував „Львівській газеті“ останні рокировки у тренерському штабі „Карпат“ екс-тренер львів`ян Мирон Маркевич.

За словами пана Маркевича, будь-який тренер, що прийде у команду буде лише другою особою в клубі, а склад на гру буде затверджувати все-одно Димінський.

“Не хочу послуговуватися такими приказками – риба гниє чи не гниє… Я лише констатую факти. Мабуть, у Львові ні для кого не є таємницею, що склад визначає президент, він же робить заміни. Із цього все так і виходить. Навіщо тут тренери, навіщо їм гроші платити?“ – запитує Мирон Маркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *