ОСТАННІ НОВИНИ

Надходження в бюджет збільшилися на 6,2 мільйона гривень

|

Відповідно до статті 80 Бютжетного кодексу з дотриманням встановленого терміну обласній раді подано звіт про виконання обласного бюджету за перше півріччя 2004 року. За звітний період до загального фонду надійшло 81,8 мільйонів гривень податків та неподаткових платежів, що становить 59,6 відсотка до річного плану, повідомив заступник начальника головного фінансового управління Іван Нос.

Проти відповідного періоду 2003 року надходження збільшилися на 6,2 мільйона гривень, або на 8,1 відсотка. Зростання, в основному, відбулося за рахунок надпланових надходжень податку з доходів фізичних осіб. Доходна частина обласного бюджету разом із трансферами державного бюджету за січень-червень виконана на 48,7 відсотка. Всього надійшло доходів 288, мільйона гривень, зауважив Іван Нос прес-службі облдержадміністрації.

Видатки з обласного бюджету за звітний період становлять 269,1 мільйона гривень, або 42,9 відсотка до річного обсягу з урахуванням змін. Забезпечено поточну виплату зарплати працівників, оплату комунальних послуг і спожитих енергоносіїв, а також здійснювалися інші невідкладні видатки бюджетних установ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *