ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни заборгували тепловикам більше 15 тисяч гривень

|

Тепловики б’ють на сполох. Внаслідок низької оплати мешканцями нашого міста за спожиту теплову енергію в теплопостачальних підприємствах Львова склалася критична ситуація. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління житлово-комунального господарства ЛМР, за послуги теплопостачання та підігрів води в опалювальному періоді 2003-04 років львів’яни заборгували 15 тисяч 644 гривні.

Станом на 1 травня 2004 року заборгованість мешканців міста за надані їм послуги теплопостачання та підігрів води становила 25 тисяч 592 гривні.

За літо мешканці погасили борг на суму 9 тисяч 948 гривень, що становить 38,8% від необхідного. Залишок боргу на 1вересня цього року становить 15 тисяч 644 гривні.

Такий стан розрахунків за спожиту теплову енергію не дає можливості теплопостачальним підприємствам в повному обсязі здійснювати закупівлю природного газу необхідного для виробництва теплової енергії, а також ставить під загрозу здійснення гарячого водопостачання житлових будинків міста та своєчасність початку опалювального сезону 2004-05 років.

З метою недопущення перебою з гарячим водопостачанням та забезпечення своєчасного початку опалювального сезону управління житлово-комунального господарства просить власників квартир та квартиронаймачів терміново погасити свої борги, а також своєчасно сплачувати поточні платежі, за отримані послуги з опалення та гарячого водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *