ОСТАННІ НОВИНИ

Мера Трускавця хочуть відкликати

|

У Трускавці створено ініціативну групу для проведення референдуму щодо відкликання мера Трускавця Лева Грицака із займаної посади, її створили під час зборів, організованих ЗАТ „Трускавецькурорт” – повідомив генеральний директор ЗАТ „Трускавецькурорт” Богдан Аксентійчук.

За його словами, сьогодні ініціативна група подасть документи для реєстрації у міській раді. Аксентійчук розповів, що на вчорашніх зборах були присутні 230 чоловік – усі, хто подав заявку на проведення зборів, були також представники влади, які закликали не проводити цей захід – сказав він.

Як повідомляє „Вголос“, Президія Федерації профспілок України, вирішила проводити референдум на відкликання міського голови Трускавця через те, що він ініціював зняття з державної реєстрації „Трускавецькурорт” як незаконне утворення. Для проведення референдуму про відставку Лева Грицака ініціаторам потрібно зібрати 1600 підписів.

На „Трускавецькурорті” зараз працює 4 тис. осіб.

Нагадаємо, конфлікт між ЗАТ „Трускавецькурорт” точиться уже два роки, відколи Лев Грицак став міським головою. За словами Аксентійчука, міський голова чинить постійний тиск на „Трускавецькурорт” з метою отримання контролю над його діяльністю.

ЗАТ „Трускавецькурорт” об’єднує 7 санаторіїв („Каштан”, „Берізка”, „Весна”, „Кристал”, „Алмаз”, „Янтар” та „Рубін”), які одночасно спроможні прийняти понад 5 тисяч осіб. Компанія має 2 бальнео-озокеритні лікарні, 2 палаци культури, АТП, 2 бювети мінеральних вод. 99,9% акцій „Трускавецькурорту” належить „Укрпрофоздоровниці”, 0,001% — Раді профспілок Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *