ОСТАННІ НОВИНИ

Авторську школу “Тривіта” на вулицю ніхто не виганяє – Костянтин Лазурко

|

“Авторську школу “Тривіта” ніхто із приміщення на вул. Виговського не виганятиме, а її директорка Марія Чумарна просто штучно “роздуває” конфлікт”, – повідомив у коментарі Західній інформаційній корпорації начальник управління освіти Львівської міської ради Костянтин Лазурко.

“Я не розумію, чому організаційні питання пані Чумарна вирішує через засоби масової інформації, тим самим штучно створюючи конфлікт, якого насправді не існує”, – зазначив Костянтин Лазурко.

К. Лазурко також запевнив, що два тижні тому особисто мав зустріч із М. Чумарною, де вони домовились про те, що школа “Тривіта” й надалі перебуватиме у приміщенні дитячого садка № 75 по вул. Виговського.

Щодо листа на ім’я завідувачки дитсадка, підписаного К. Лазурком та І. Романів, де ніби-то були запевнення у тому, що до 1 вересня “Тривіту” “виселять” із даного приміщення, К. Лазурко стверджує, що “лист насправді був, але у ньому написано, що “до 1 вересня цього року ситуація буде вирішеною, – а це різні речі”.

Авторську школу “Тривіта” відкрито у Львові ухвалою сесії Львівської міської ради №762 від 31.08.2000 року. Школа “Тривіта” працює за педагогічною концепцією члена Національної спілки письменників України Марії Чумарної.

Школа “Тривіта” є в комунальній власності і створена на базі приватної авторської школи Марії Чумарної – експериментального майданчика АПН України (приватна школа Марії Чумарної була відкрита у1991 році, а закрита у 2000-му через відсутність приміщення).

Нині в авторській школі “Тривіта” навчається 95 учнів та працює 25 працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *