ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” перетворила річницю народження Франка у політичний шабаш – штаб Януковича

|

Прес-служба Львівського обласного виборчого штабу Віктора Януковича виступила із заявою, у якій звинувачує представників „Нашої України” у тому, що 148-му річницю від дня народження Івана Франка вони перетворили у політичний шабаш.

Як повідомляє прес-служба ЛО виборчого штабу Віктора Януковича, „цьогорічне культурно-мистецьке свято „Нам для України жити“, завдяки провокаційним діям представників „Нашої України“ на чолі з народними депутатами Михайлом Косівим та Олексиою Гудимою, стало схожим на приступ політичної істерії. Нашоукраїнці завітали на торжество зі здалегідь заготовленими транспарантами брутально-політичного змісту та криком й свистом супроводжували виступи народного депутата Ігоря Шурми та довіреної особи кандидата в Президенти України Віктора Януковича Олександра Радзієвського” .

Подібну поведінку політичних конкурентів Ігор Шурма прокоментував так: „Ми не мали і не маємо жодних намірів перетворювати свято, яке має велике значення для кожного свідомого громадянина нашої держави, на політичні дебати та дешеву агітацію. А те, що відбувається зараз, є свідченням відсутності політичної культури“.

Олександр Радзієвський, в свою чергу, висловив надію на те, що колись настане час, коли кожен зможе вільно висловлювати свої думки і бути почутим.

Представник „Нашої України“ Олекса Гудима досить стримано відреагував на майже неконтрольовану активність своїх однодумців, зауваживши, що подібні дії є виключно емоційним проявом симпатій та антипатій, а не спланованою акцією, — повідомила прес-служба ЛО виборчого штабу Віктора Януковича.

„Ні представники місцевої, ні обласної влади, які були присутні на зіпсованому святкуванні, не змогли забезпечити спокою громадян та втихомирити юрбу”, — відзначили у прес-службі ЛО виборчого штабу Віктора Януковича.

29 серпня у с. Нагуєвичах відбулися урочистості з нагоди 148 річниці від днія народження Івана Франка.

Виступи народного депутата секретаря ЛОО СДПУ(О) Ігоря Шурми та керівника ЛО виборчого штабу Віктора Януковича Олексія Радзієвського були зустрінуті свистом та викриками „Ганьба!”, повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *