ОСТАННІ НОВИНИ

Відхилено 10 позовів до Міноборони по Скнилівській трагедії

|

Місцеві районні суди Львова відмовили десяти родинам родичів загиблих в авіакатастрофі Су-27 у Львові в 2002 році в розгляді позовів з вимогами компенсації від Міністерства оборони.

За словами голови правління громадської організації „Скнилівська трагедія“ Стефана Козака, десять суддів, які розглядали позови, прийняли однакові рішення. За його словами, суди рекомендували подати позови за місцем перебування відповідача – Міністерства оборони, тобто до Києва.

Нагадаємо, що опікун (бабуся неповнолітньої дівчинки, батьки якої загинули під час катастрофи літака Су-27 у Львові в липні 2002 року) вимагає в суді від Міністерства оборони компенсацію в розмірі 2 млн. гривень за моральні збитки, завдані дівчинці смертю батьків. Юрист громадської організації „Скнилівська трагедія“ Сергій Однокіз сказав, що позов поданий до одного з місцевих судів Львова, до якого саме, він відмовився уточнити, посилаючись на те, що це може бути використано для тиску на суд. Про це повідомляють „Українські Новини“.

Ще 196 родин потерпілих у катастрофі Су-27 мають намір подавати позови до Міноборони з вимогою виплатити компенсації за моральні збитки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *