ОСТАННІ НОВИНИ

Більше 6 мільйонів гривень виділять на реконструкцію спортивних закладів Львівщини

|

На реконструкцію спортивних закладів у Львівській області у 2005 році з державного бюджету планується виділити 5,6 млн. грн., а з обласного – більше як 700 тис. грн., – про це 27 серпня на нараді повідомив заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич.

Пріоритетними для Львівської області у майбутньому році, за словами Б. Матолича будуть Спортивний комплекс СКА, спортивна база в Тисовці та навчально-спортивна база “Динамо”. Найбільше коштів планується виділити на “Динамо” – близько 3,5 млн. грн., на базу в Тисовці – 900 тис. грн., а на СК СКА – 1,2 млн. грн.

Останнім часом, за словами Б. Матолича, на рівні обласного керівництва значно підвищилася увага до проблеми реконструкції спортивних закладів. Зокрема, за два останніх роки на це у Львівській області виділено близько 3 млн. грн.: з держбюджету – більше як два млн. грн., з обласного – 880 тис.грн. Також були задіяні і спонсорські кошти.

Найближчим часом планується вкласти гроші у реконструкцію та ремонт СДЮСШОР “Електрон”, СК “Буревісник”, місцевого стадіону в Бродах, стрілецького комплексу СКА, інформує Західна інформаційна корпорація.

Учасники наради звернули увагу на те, що зараз у Львівській області дуже гостро стоїть проблема відсутності належного легкоатлетичного комплексу. Тобто, Львів не може готувати до світових стартів саме у тому виді, який вважається найбільш медалеємким. Адже, на Олімпіаді розігрується більше як 50 комплектів нагород у легкій атлетиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *