ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю шахтарські міста Львівщини відзначать професійне свято

|

29 серпня у містах Червонограді і Соснівці та смт Гірник відбудеться низка заходів з нагоди Дня шахтаря, – повідомив Західній інформаційній корпорації голова територіальної ради профспілки працівників вугільної промисловості ДП “Львіввугілля” Олександр Любарський.

“У неділю відбудеться культурно-спортивна програма за участю відомих діячів мистецтв Василя Зінкевича, Павла Дворського, Алли Кудлай. Цього ж дня в трудових колективах пройдуть урочисті збори, де наших кращих гірників привітають представники обласної влади, заступник міністра палива та енергетики України Анатолій Татаринов. У церквах буде відправлено молебень за здоров’я шахтарів. О 18.00 на площі Вічевій у місті Червонограді розпочнеться урочисте віче за участю народного депутата України Петра Олійника”, – поінформував О.Любарський.

Також О.Любарський зазначив, що бригадирів шахт ДП “Львіввугілля” Віктора Трещука, Михайла Влацюру, Івана Климковича буде відзначено державними нагородами на Всеукраїнській урочистій нараді присвяченій Дню шахтаря, яка проходитиме у місті Луганську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *