ОСТАННІ НОВИНИ

Компанія “Intel” організувала цифрову подорож

|

Компанія “Intel” організувала демо-виставку “Цифрова подорож Intel”, яка відбуватиметься протягом трьох днів на площі перед Палацом мистецтв. Охочі зможуть проглянути п’ять тематичних стендів, які приготували київські “інтелівці”. Біля першого стенду спеціалісти вам розкажуть про те, як в домашніх умовах можна самому стати режисером. Мова йтиме про любительське відео, яке за допомогою сучасного комп’ютерного обладнання можна перетворити на шедеври відеомистецтва із вкрапленням комп’ютерної графіки.

Менеджер одного з відділів компанії “Intel” Дмитро Кисіль переконує, що для того, аби стати хорошим режесером, не обов’язково довго вчитися, вистачає сучасного комп’ютерного обладнання та Божої іскри. Другий стенд прсвячений темі “Цифровий дім”. Там спеціалісти розкажуть вам, як можна поєднати комп’ютер з різними побутовими приладами в помешканні. Біля наступного стенду розвиваються справжні діджеївські баталії. Молоді “просунуті” ді-джеї навчать охочих витискати із вашого комп’ютера найнеймовірніші звуки. Наступний, четвертий, стенд присвячений ігровому мистецтву. Пан Кисіль не дуже акцентував увагу журналістів на цьому стенді, проте “інтелівці” розуміють, що велика частка їхніх клієнтів – заповзяті геймери. Останній стенд запрошує чарівних львів’янок, адже називається він “Салон краси”. За допомогою цифрової камери вам зроблять портрет і створять неповторний віртуальний імідж, який за бажанням можна зреалізувати і в реальному світі.

Протягом трьох днів відвідувачі виставки зможуть заповнювати флаєрки, які потім розігруватимуться. Головний приз розіграшу – сучасний комп’ютер на базі процесора Intel Pentium 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *