ОСТАННІ НОВИНИ

2,4 мільйони гривень отримав міський бюджет від сьогоднішнього земельного аукціону

|

Черговий земельний аукціон, на якому виставляли для продажу сім земельних ділянок, відбувся сьогодні. За словами заступника начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігоря Гуменчука, він не спричинив великого ажіотажу, тому що більшість потенційних покупців перебувають на відпочинку. Тим не менш, на одну ділянку, що розташована на вул. Петра Панча, 18-а, площею 2500 тис. м2, надійшло дві заявки, чого достатньо для визначення чинності торгів.

“Результат земельних торгів дуже вдалий, — розповідає Ігор Гуменчук, — оскільки вартість одного квадратного метру земельної ділянки піднялася зі 175-ти до 1000 грн., в результаті чого ділянку продано за 2 млн. 400 тис. грн. Щодо функціонального призначення земельної ділянки, то це є земля громадської та житлової забудови, і я думаю, що там стоятиме житловий будинок”.

Що ж до шести непроданих ділянок, то якщо покупці виявлять зацікавленість, через два тижні відбудеться ще один аукціон. “Крім того,– зазначає Ігор Гуменчук, — ми плануємо взяти участь у Міжнародному інвестиційному ярмарку, який відбудеться у Львові на початку жовтня, і готуємо до продажу кілька земельних ділянок, які будуть виставлені в межах цього ярмарку на земельні торги”.

На початку, коли формувався процес земельних торгів, організатори планували щомісяця проводити аукціон і слова дотримали. Наступний аукціон відбудеться наприкінці вересня, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *