ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” порушує норми християнської моралі – заява штабу Януковича

|

Штабу кандидата в президенти України Віктора Януковича на Львівщині вважає, що “Наша Україна” порушує норми християнської та суспільної моралі. Про це йдеться в заяві, розповсюдженій сьогодні, 25 серпня, прес-службою штабу. Подаємо повний текст заяви:

“Більш ніж за два місяці до президентських виборів у деяких кандидатів у президенти України, схоже, здають нерви і їхня передвиборча діяльність уже сьогодні позначається непослідовністю та лицемірством. Кандидата та їхні штаби, котрі голосно ратували за чесні та прозорі вибори, сьогодні порушують не лише задекларовані ними кілька тижнів тому принципи, а й норми християнської та суспільної моралі. Не витримуючи чесної конкурентної боротьби, вони вдаються до неконкретних заяв про начебто переслідування, спроби фізичного знищення та до хуліганських витівок проти конкурентів.

Зокрема, лише за останню добу у Львові та Трускавці фарбою облито кілька біг-бордів кандидата в президенти України Віктора Януковича. А ті кандидати, котрі закликали до чесних виборів та публічно підписували відповідні декларації, сьогодні масовими тиражами видають агітаційну продукцію цинічного змісту проти конкурентів, їхні листівки рясніють злобою та ненавистю, що свідчить про невпевненість у власних силах та про те, що їм байдужа доля українського народу, його єдність та злагода.

Вершиною політичного та людського цинізму став випадок, котрий трапився у святий для кожного українця день 24 серпня у Яворові, що на Львівщині. Група близьких соратників Віктора Ющенка, зокрема його довірена особа Василь Пазеняк, керівник Яворівського районного виборчого штабу Віктора Ющенка Володимир Сичак та отець-декан Яворівського деканату УГКЦ Роман Піта, публічно вчинивши дебош, фактично зірвали святкування Дня незалежності у райцентрі.

Львівський обласний виборчий штаб кандидата в президенти України Віктора Януковича вважає такі дії аморальними і такими, що сіють розбрат, ненависть, нетерпимість серед людей.

Ще раз закликаємо усіх кандидатів у президенти України та їхні штаби вести свої передвиборчі кампанії чесно та неуклінно дотримуючись норм виборчого законодавства, християнської та суспільної моралі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *