ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Писарчук просить перевірити екс-начальника УМВСУ у Львівській області Василя Рябошапка у причетності до замаху на нього

|

Народний депутат, член фракції СДПУ(О) Петро Писарчук звернувся до прокуратури і міліції Львівської області з проханням перевірити причетність екс-начальника УМВСУ у Львівській області Василя Рябошапка до замаху на нього у 2000 році і до убивства директора ринку „Південний“ у Львові Володимира Семенюка у 2002 році.

“Прошу Вас провести розслідування причетності генерала Василя Рябошапка до замаху на моє життя в 2000 році й убивства директори ТОВ „АЙПІЄ-Л“ В. Семенюка у 2002 році“, — йдеться у зверненні П.Писарчука до прокурора Львівської області Євгена Блажівського і начальника УМВСУ у Львівській області Олега Сала, повідомили у прес-службі ринку „Південний”.

Писарчук у зверненні обвинувачує Рябошапка в організації провокацій проти ринку „Південний“, а також у тому, що у 2000 році Василь Рябошапко шляхом вимагання змусив Петра Писарчука переписати на свою дружину дев’ять магазинів на території ринку „Південний“.

У червні 2003 року Президент Леонід Кучма звільнив Василя Рябошапка з посади начальника УМВСУ у Львівській області за недоліки у боротьби зі злочинністю. У жовтні цього ж року двоє невідомих побили Рябошапка біля його будинку, Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за ст. 4 ст. 296 ККУ – повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *