ОСТАННІ НОВИНИ

У Новояворівську вироблятимуть поліграфічну продукцію

|

Сьогодні у Новояворіську відкрили підприємство, яке вироблятиме поліграфічну продукцію, – “Кольоровий світ”. Емблемою підприємства є кіт, розфарбований у яскраві кольори. Наразі, як повідомив генеральний директор фірми “Гердан”, яка є засновником, Орест Шейка, тут працюватиме лише перша черга, 18-ть осіб, які займатимуться післядрукарською роботою (здебільшого склеюванням та упаковуванням). Проте згодом підприємство планують збільшити до 80-ти працівників, які виконуватимуть всю роботу – від друку до упакування, а також хочуть розширити приміщення.

За його словами, обладнання, яке поставили на ТЗоВ “Кольоровий світ”, має лише сім років, проте потужність його не розрахована на великі тиражі. Відтак тут роботимуть малі та середні тиражі, а лише згодом, після підвищеня кваліфікації своїх працівників, керівництво має намір збільшити тиражі.

Голова Яворівської районної адміністрації Микола Довба зазначив, що хоча підприємство наразі не працюватиме на повну потужність, у нього вкладено український капітал, створено нові робочі місця, а також можна буде гордитися тим, що не етикетках буде вказано, що товари упаковані саме у Новояворівську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *