ОСТАННІ НОВИНИ

До села Йосипівки Буського району прийшов газ

|

20 серпня представники місцевої влади та облдержадміністрації перерізали стрічку у селі Йосипівка Буського району, що символізувало відкриття у селі газу, і запалили перший в Йосипівці газ. Газифікація села відбувалась за підтримки Львівської облдержадміністрації та ВАТ „Львівгаз”.

Роботи по газифікації села тривали близько 4 місяців. Кошторис газифікації Йосипівни становить 180 тис. грн., з яких 130 тис. грн.надала держава, а 60 тис. грн. проспонсорували сільські підприємці та фермери.

Газ підвели тільки у село, а щоб підвести його у окрему хату, селянській сім’ї потрібно заплатити 800 грн, повідомляє “Контекст-медіа”.

Під час урочистого відкриття газу в Йосипівці Львівська облдержадміністрація спільно з ВАТ „Львівгаз” подарували газові лічильники багатодітній сім’ї Гаврилюк та дітям-сиротам Антонюк.

Як зазначив голова Буської районної адміністрації Михайло Кожушко, Львівська область посідає перше місце в Україні по газифікації. За його словами, цього року вже газифікували 25 населених пунктів і ще планують газифікувати 10, з яких 2 великих селища – Олесько і Ожидів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *