ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вперше в Україні відбудеться показ мод на конях

|

У Львові вперше в Україні відбуватиметься показ мод на конях у супроводі симфонічного оркестру – розповіла „Контекст-медіа” організатор акції, керівник Клубу верхової їзди „Кіфара” Ірина Артем’як.

Шоу відбуватиметься на початку жовтня у центральній частині міста. „Це поєднання архітектури, акустичної музики, мистецтва їзди верхи і красоти виробів з хутра”, ― зазначає пані Ірина.

Ірина Артем’як вважає, що головними учасниками шоу все ж таки будуть коні. Одна із учасниць шоу ― кобила Кіфара, на честь якої названий клуб, у минулому році зайняла друге місце у чемпіонаті України серед юніорів, тим самим увійшовши до збірної України, розповідає Ірина Артем’як.

Клуб верхової їзди „Кіфара” знаходиться у Брюховичах, саме там сьогодні проходять попередню підготовку наїзниці-модельки. Наймолодша наїзниця ― 5-річна донька організаторів, яка за словами Ірини Артем’як, найвідповідальніше підготовлюється до акції.

„Кіньми разом з чоловіком ми займаємося вже шостий рік, починали з одного, сьогодні у нас троє коней. Усі вони братимуть участь у шоу-програмі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *