ОСТАННІ НОВИНИ

Засідання бюджетної комісії було нелегітимним - Михайло Сендак

|

“Учорашнє засідання бюджетної комісії Львівської обласної ради було нелегітимним, а протокол комісії узагалі сфальсифікували”, – повідомив Західній інформаційній корпорації голова Львівської обласної ради Михайло Сендак. Він наголосив, що на засіданні комісії були присутні лише троє її членів: Олексій Сторчило – голова комісії, Надія Юрків та Михайло Брегін. “50% членів комісії не мають права приймати рішення. Тому я не можу підписати цього рішення, інакше нестиму кримінальну відповідальність за те, що поставлю свій підпис під нелегітимним рішенням”, – підкреслив голова облради.

Михайло Сендак розповів, що сьогодні йому принесли протокол засідання, у якому до присутніх трьох депутатів було дописано Володимира Шмігельського. “Це – фальсифікація. Мені сьогодні телефонував Шмігельський і запевнив, що його не було на засіданні комісії. Це мені також підтвердили Федоришин та Романів”, – зазначив голова облради. М.Сендак, наголосивши, що протокол “узагалі не був ніким підписаний: ні Сторчилом, ні Юрків”. Тому, наголошує голова ради, він “не може підписувати “голий” протокол”.

Голова Львівської обласної ради підкреслив, що він підписав рішення ради від 17 грудня 2003 року “Про обласний бюджет Львівської області на 2004 рік”, (зокрема пункт 19.2 рішення) тому, що “за це проголосувала більшість депутатів”. На його думку, цей пункт Прокуратура повинна була опротестувати. “Чому Прокуратура цього не зробила – питання до Прокуратури”, – заявив Михайло Сендак.

17 серпня на засіданні комісії з питань бюджету Львівської обласної ради було затверджено розподіл 34, 921 млн. грн. дотацій з державного бюджету, отриманих у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати працівників бюджетної сфери. Кошти було розподілено згідно з методикою розподілу та перерахування коштів додаткових дотацій Львівської облдержадміністрації.

До бюджетної комісії Львівської обласної ради входять Олексій Сторчило (голова), Надія Юрків, Михайло Брегін, Василь Романів, Володимир Шмігельський, Остап Федоришин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *