ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицькі підприємці поспілкувалися з начальником податкової міліції

|

У Дрогобицькій податковій вперше проводився виїзний особистий прийом громадян, де мешканці містечка мали змогу поспілкуватись з першим заступником голови ДПА у Львівській області, начальником управління податкової міліції Станіславом Коваленком, повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба Львівської обласної ДПА.

Згідно інформації прес-служби Львівської ДПА, 8 осіб побажали віч-на-віч поспілкуватись з Станіславом Коваленком, а найбільший інтерес до такого заходу виявили дрогобицькі підприємці.

Переважно людей цікавило те, чи можуть працівники податкової міліції проводити перевірки без відповідних направлень; які документи потрібно мати при перевезенні вантажів; чи потрібно придбавати ліцензію на торгівлю слабоалкогольними напоями та чи дійсно з 1 серпня будуть запроваджуватися товарно-транспортні накладні суворої звітності на перевезення алкогольних напоїв. Хвилювало підприємців і питання зниження ставки податку на додану вартість та чи буде діяти спрощена система оподаткування в наступному році. Деяких платників єдиного податку цікавило питання сплати страхових внесків, що, на їхню думку призводить до подвійного оподаткування.

Зустрічі із представниками податкової проводяться в рамках Закону України “Про звернення громадян” та Указів Президента України “Про заходи щодо забезпечення конституційних прав громадян на звернення” і “Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *