ОСТАННІ НОВИНИ

На першій осінній сесії міськрада займеться продажем Галицького ринку

|

На першому після літніх канікул пленарному засіданні Львівської міської ради, депутати мають розглянути умови продажу Галицького ринку, – повідомив Західну інформаційну корпорацію заступник начальника управління комунального майна Львівської міської ради Анатолій Забарило.

Свого часу депутати прийняли ухвалу про приватизацію ринку на конкурсі. Тепер вони повинні затвердити його умови: ринок планується продати як цілісний майновий комплекс з двома аварійними будинками на площі Соборній, 14 і 15. Якщо ці умови, які зараз готує управління комунального майна, буде схвалено, то реалізація переможного інвестиційного проекту може розпочатися ще цього року.

Інвестор-переможець повинен буде зберегти історичний фасад будівель. “На місці Галицького ринку постане адміністративно-торговий комплекс. Інвестор зобов’язаний дотримуватися архітектурних і містобудівних вимог, а що буде всередині – це вже велика його творчість. Там можуть бути і офіси, і магазини, і банківські структури” – каже А. Забарило.

Він припускає, що у конкурсі візьме участь багато претендентів. Конкретні суми інвестицій наразі не називаються, однак, за попередніми підрахунками, йдеться про десятки мільйонів гривень. Термін реалізації проекту – від року до двох.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *