ОСТАННІ НОВИНИ

Головам ТВК довіряєм, але контролюватимемо – Олексій Радзієвський

|

“Для мене рішення ЦВК стосовно призначення голів територіальних виборчих комісій стало несподіванкою. Ми сподівалися, що б хоча кілька голів ТВК в області представлятимуть нашого кандидата” – повідомив кореспонденту “Львівського порталу” керівник обласного штабу кандидата в Президенти Віктора Януковича Олексій Радзієвський.

“У перші години в мене навіть виникло бажання посперечатися. Проте наші юристи дали мені роз’яснення, що мова йде про загальнонаціональну пропорцію і таке інше. Я заспокоївся, а потім подумав – а хіба б не цинічно з нашого боку не довіряти представникам Віктора Ющенка як головам територіальних комісій“- заявив О.Радзієвський.

За словами керівника штабу Януковича, він прийшов до висновку що представникам конкурента можна довіряти стовідсотково. Тим не менше, Олексій Радзієвський пообіцяв забезпечити суворий контроль за виконанням чинного законодавства керівниками ТВК. “Я впевнений, що спільними зусиллями ми не допустимо жодних порушень і зловживань у роботі територіальних виборчих комісій” – резюмував О.Радзієвський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *