Хто контролюватиме вибір населення Львівщини

|

ЦВК затвердила склад територіальних виборчих комісій з виборів Президента України 31 жовтня 2004 року. На Львівщині створено 12 ТВК, у складі кожної з якої на сьогодні налічується понад 40 членів. Подаємо склад керівництва ТВК у Львівській області.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 117. Голова комісії – Бурдильов Валентин від кандидата на пост Президента України Душина Ігоря. Заступник голови комісії – Пучковський Ігор від кандидата на пост Президента України Чорновола Андрія. Секретар комісії – Кожан Ярина, від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 118. Голова комісії – Щербаков Олег від кандидата на пост Президента України Мороза Олександра. Заступник голови комісії – Самсонов Юрій від кандидата на пост Президента України Вітренко Наталії.Секретар комісії – Ільків Ігор від кандидата на пост Президента України Нечипорука Володимира.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 119. Голова комісії – Глазшнейдер Олександр від кандидата на пост Президента України Вітренко Наталії. Заступник голови комісії – Сліпецький Ігор від кандидата на пост Президента України Кінаха Анатолія.Секретар комісії – Король Ігор від кандидата на пост Президента України Бродського Михайла.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 120. Голова комісії – Довгань Мирон від кандидата на пост Президента України Омельченка Олександра. Заступник голови комісії – Габуда Любомира від кандидата на пост Президента України Бродського Михайла.Секретар комісії – Зінчук Марія від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 121. Голова комісії – Федик-Павлюк Єва від кандидата на пост Президента України Грабара Миколи. Заступник голови комісії – Габрилюк Юрій від кандидата на пост Президента України Бродського Михайла. Секретар комісії – Канас Ірина від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 122. Голова комісії – Жаровський Любомир від кандидата на пост Президента України Ющенка Віктора. Заступник голови комісії – Антоник Марія від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда. Секретар комісії – Зарічна Уляна від кандидата на пост Президента України Вітренко Наталії.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 123. Голова комісії – Грабовенський Ігор від кандидата на пост Президента України Кривобокова Владислава. Заступник голови комісії – Кулик Петро від кандидата на пост Президента України Грабара Миколи. Секретар комісії – Кравець Лідія від кандидата на пост Президента України Бродського Михайла.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 124. Голова комісії – Ганусяк Уляна від кандидата на пост Президента України Грабара Миколи.

Заступник голови комісії – Паславський Віталій від кандидата на пост Президента України Бродського Михайла. Секретар комісії – Пурик Марія від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 125. Голова комісії – Аверін Микола від кандидата на пост Президента України Симоненка Петра. Заступник голови комісії – Одноріг Наталія від кандидата на пост Президента України Кінаха Анатолія. Секретар комісії – Курило Надія від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 126. Голова комісії – Мельота Михайло від кандидата на пост Президента України Кінаха Анатолія. Заступник голови комісії – Ващишин Іван від кандидата на пост Президента України Грабара Миколи. Секретар комісії – Войтичук Віктор від кандидата на пост Президента України Вітренко Наталії.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 127. Голова комісії – Ігнатович Юрій від кандидата на пост Президента України Омельченка Олександра.Заступник голови комісії – Михайлик Богдан від кандидата на пост Президента України Грабара Миколи. Секретар комісії – Дзвінка Ірина від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда.

Територіальна виборча комісія виборчого округу № 128. Голова комісії – Бородавка Богдан від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда. Заступник голови комісії – Луговська Зінаїда від кандидата на пост Президента України Симоненка Петра. Секретар комісії – Бойко Орест від кандидата на пост Президента України Ющенка Віктора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *